Izabela Martisca este o kinetoterapeută cu licență din România, care a urmat studii de specialitate la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, între anii 2016 și 2019. În cadrul studiilor, Izabela a dobândit competențe esențiale pentru examinarea somatofuncțională a pacientului, stabilirea nevoii de intervenție specifică și elaborarea planului fizioterapeutic, precum și acordarea asistenței terapeutice și profilactice pentru diverse condiții medicale.

După absolvire, Izabela a pus în aplicare aceste competențe, oferind o gamă largă de servicii de îngrijire și recuperare a sănătății, precum și de educație pentru sănătate. De asemenea, a fost implicată în protejarea mediului ambiant și a participat la elaborarea de rapoarte scrise referitoare la activitatea desfășurată. A fost implicată în organizarea și furnizarea de servicii de îngrijiri de sănătate comunitară și a contribuit la pregătirea personalului sanitar auxiliar. Izabela a participat, de asemenea, la activități de educație în instituții de învățământ pentru pregătirea viitorilor asistenți medicali.

Ca kinetoterapeut, Izabela a aplicat tehnici specifice de fizioterapie în funcție de patologiile pacienților, abordând domenii variate precum neuro-musculo-scheletice, cardiovasculare, respiratorii, digestive, neuroendocrine, metabolice și urogenitale, precum și în traumatologia sportivă, pediatrie, geriatrie, reumatologie, ORL și alte condiții medicale frecvente.

Peste ani, Izabela a dobândit o experiență vastă în diverse tehnici și aparate, de la epilare definitivă cu laser Dioda și remodelare corporală cu VelaShape III și EndyMed 3Deep PRO, la o varietate de tratamente faciale. Izabela combină cu succes competențele dobândite în facultate cu abilitățile tehnice acumulate în timp, oferind astfel un serviciu complet de îngrijire corporală și facială, precum și de recuperare medicală.