Cristina Zaporoja ,medic specialist, avand multiple competente in masaj si terapii manuale: masaj terapeutic, deep tissue massage, trigger points therapy, Yumeiho, drenaj limfatic, maderoterapie, masaj indian, masaj arab, Thai Massage. 

Pasionata de tot ce inseamna lucrul cu omul si vindecarea, este si terapeut Reiki, in prezent formandu-se in medicina traditionala chineza.

Povestea mea:

De cind eram mica puneam mâna pe jucarii si ziceam ca le tratez cu puterea gindului cind eram mai maricica, taticul meu m-a inscris la un curs de masaj zicind ca asta ma va ajuta pe viitor sa tratez oameni, m-am indragostit de terapiile manuale si am hotarit sa fac universitatea de Medicina din Chisinau crezind ca asta ma va implini pentru scopul meu .Intre timp facem masaje la domiciliu prin recomandari ! Am absolvit Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testimiteanu Chisinau. Nu ma simteam foarte bine in Md asa ca am hotarit sa dau examenul de rezidentiat in Iasi , am sustinut ,deoarece nu ma vedeam sa lucrez in spitale, mi-am ales Medicina de Familie, in tot timpul acesta am mers pe dezvoltare personala pe terapii complementare asa ca am facut cursuri de perfectionare in diverse terapii , initiere in Reiki care m-au ajutat sa detin propriul stil de terapii combinate !Si Pandemia a venit cu surprize extraordinare cu 3 terapii minune Medicina Chineza ,Yumeiho si CNT care sunt inca in desfasurare”